Toate locatiile Ramayana Oferte exclusive si noutati prin email

RAMAYANA CAFE ESTE DESCHISA NON-STOP

Va asteptam intr-un decor fabulos, cu produse deosebite si delicioase, cu personal profesionist si discret, la orice ora din zi sau din noapte. Un local unicat pe Valea Prahovei, Ramayana te imbie cu un ceai bun, o narghilea parfumata si o atmosfera ca-n 1001 nopti.

Exploreaza Ramayana

SALOANE INTIME SI PRIETENOASE

Sunt ideale pentru prime intalniri. Sau pentru un rendez-vous intre amici. Dar si pentru 25 de fosti colegi la intalnirea de 10 ani. Elegante si confortabile, de la micutul mov la magnificul rosu, cele 6 saloane Ramayana va stau la dispozitie.

Vezi planul Ramayana

SERVIRE DE 5 STELE

Relaxeaza-te fara griji! Chelnerita nu te va deranja cand nu vrei, dar va veni prompt atunci cand doresti. Cand ai nevoie de serviciu, tot ceea ce trebuie sa faci este sa apesi butonul de Waiter Caller, disponibil pe fiecare masuta din cafenea, si chelnerita se va repezi la masa ta. Servirea clientilor la Ramayana - eleganta, rapida si discreta.

Faceti o rezervare

PESTE 70 DE TIPURI DE CEAI

Ramayana iti pune la dispozitie o incredibila selectie de ceaiuri, importate direct de noi din toate colturile lumii. Avem ceaiuri pentru orice si pentru oricine si toate au un gust minunat. Sunt servite pe un platou de lemn lucrat manual,intr-un ceainic din portelan decorat si insotite de miere si fursecuri proaspete.

Rasfoieste meniul online

PROMOTII SI EVENIMENTE