Toate locatiile Ramayana Oferte exclusive si noutati prin email

REGULAMENT OFICIAL:

SECTIUNEA 1. ORGANIZATORUL SI REGULAMENTUL OFICIAL AL PROGRAMULUI
Acest program de fidelitate este organizat şi desfăşurat de SC RAMAYANA CAFES S.R.L.
Participanţii la Program sunt obligaţi să respecte termenii şi condiţiile Regulamentului Oficial, potrivit celor menţionate mai jos (denumit în continuare „Regulament Oficial”). Regulamentul Oficial va fi disponibil în mod gratuit pe site-ul www.ramayana.ro/vip pentru orice consultare ulterioara.
Organizatorul îşi rezervă dreptul de a modifica sau schimba prezentul Regulament Oficial, urmând ca astfel de modificări să intre în vigoare numai după anunţul prealabil de prezentare a acestor modificări în mod public, pe site-ul www.ramayana.ro/vip.

SECTIUNEA 2. DURATA PROGRAMULUI
Programul de fidelitate a fost lansat la data de 01 august 2011, cu modificari aduse in data de 1.12.2013 si are durată nedeterminată. Ramayana Cafe are dreptul să hotărască în orice moment încetarea programului. Inştiinţarea referitoare la încetarea programului va fi afişată pe site-ul www.ramayana.ro/vip. Programul se va desfăşura în conformitate cu prevederile prezentului Regulament Oficial.

SECTIUNEA 3. CONDITII DE PARTICIPARE
Poate fi membru al programului de fidelitate orice persoană fizică care a împlinit 18 ani si care achita o nota de consumatie de minimum 200 lei. La program se poate participa numai prin completarea şi semnarea formularului de înscriere.
Prin completarea acestui formular, clienţii îşi exprimă acordul cu privire la participarea la Programul de fidelitate în condiţiile prevăzute în prezentul Regulament Oficial. Participantul este obligat să completeze integral formularul de înscriere, cu date reale şi citeţ. Participantul este, de asemenea, obligat să completeze toate câmpurile din formularul de înscriere. Aceste câmpuri sunt : Nume si prenume, Data nasterii, Numarul de telefon, E-mail, Semnatura.
Deoarece cardul de fidelitate este nominal, chelnerita poate sa solicite participantului un act de identitate pentru verificare datelor din formular. In cazul unui refuz, cardul devine nul. Formularul de înscriere în program se completează şi se predă personalului Ramayana Cafe. Formularul nesemnat sau conţinând date incomplete nu este valid.

SECTIUNEA 4. MECANISMUL PROGRAMULUI
La baza programului de fidelitate se află cardul VIP Ramayana destinat clienţilor Ramayana Cafe. Falsificarea acestui card se pedepseşte conform legilor în vigoare. Cardul VIP este nominal si nu este transmisibil. In momentul prezentarii cardului VIP, personalul Ramayana are libertatea de a solicita anumite informaţii pentru a stabili identitatea clientului. Cardul poate fi inlocuit numai daca este deteriorat.
Dupa completarea formularului de inscriere in Programul de fidelitate, clientii vor primi pe loc cardul VIP cu numar unic de inregistrare.

SECTIUNEA 5. FOLOSIREA SI BENEFICIILE CARDULUI VIP RAMAYANA
In calitate de posesor de Card VIP Ramayana, veti beneficia de urmatoarele reduceri si avantaje:

Reducere de 5%:
In cazul unei consumatii cumulate de 0-999 Ron. Valabila peste 24 ore din momentul primirii cardului. Pentru a se cumula consumatia, in momentul achitarii notei de plata, clientul fidel trebuie sa prezinte Cardul VIP personalului Ramayana Cafe.

Reducere 10%
Devine valabila din momentul in care, clientul fidel are un total cumulat in consumatii intre 1000-1999 Ron. Pentru a se cumula consumatia, in momentul achitarii notei de plata, clientul fidel trebuie sa prezinte Cardul VIP personalului Ramayana Cafe.

Reducere 15%
Devine valabila, din momentul in care, un client fidel are un total cumulat in consumatii de peste 2000 RON. Pentru a se cumula consumatia, in momentul achitarii notei de plata, clientul fidel trebuie sa prezinte Cardul VIP personalului Ramayana Cafe.

Reducerile nu se pot aplica fara prezentarea cardului, iar consumatia achitata fara prezentarea cardului VIP nu se va cumula in vederea cresterii pragului de reducere. Reducerile de 10% sau 15% se aplica din momentul in care s-a depasit pragul de 1000 RON respectiv 2000 RON.
Reducerile oferite prin Programul de Fidelitate nu se vor cumula cu alte reduceri si promotii existente. Pentru putea beneficia de avantajele date de cardul VIP Ramayana, clientul va trebui să anunţe inainte de achitarea notei că este posesor de card VIP Ramayana si sa il prezinte personalului Ramayana Café.

Alte beneficii ale programului de fidelitate:

 • O zi de nastere cu adevarat speciala! - Un gift-voucher sau o oferta personalizata pentru ziua de nastere.
 • Loc garantat la Ramayana - Prioritate in obtinerea unei rezervari.
 • Oferte dedicate VIP - Un newsletter personalizat cu oferte dedicate strict Ramayana VIP.

SECTIUNEA 6. PROTECTIA DATELOR PERSONALE
S.C. RAMAYANA CAFES S.R.L., in calitate de operator autorizat (inregistrat la ANPDCP cu nr. 17574), prelucreaza datele cu caracter personal furnizate la momentul trimiterii de declaratii, in scopuri de reclama si publicitate.
Conform legii 677/2001, participantii au dreptul de acces gratuit la datele personale colectate sau prelucrate de Organizator, printr-o cerere scrisa, datata si semnata, adresata S.C. RAMAYANA CAFES S.R.L. la adresa de mail info@ramayana.ro sau la adresa postala: Str. Baldovin Parcalabul No. 11 010844, Bucuresti.
Participantii au, de asemenea, dreptul de interventie asupra datelor putand, dupa caz, solicita rectificarea, actualizarea, blocarea sau stergerea datelor a caror prelucrare nu este conforma legii 677/2001, in special a datelor incomplete sau inexacte. In conditiile de mai sus participantii pot, totodata, solicita transformarea in date anonime a datelor a caror prelucrare nu este conforma legii, avand dreptul de a se opune in orice moment, din motive intemeiate si legitime legate de situatia particulara, ca datele care ii vizeaza sa faca obiectul unei prelucrari, cu exceptia cazurilor in care exista dispozitii legale contrare.
De asemenea, participatii au dreptul de a se opune in orice moment, in mod gratuit si fara nici o justificare, ca datele care ii vizeaza sa fie prelucrate in scop de marketing direct, sau sa fie dezvaluite unor terti intr-un asemenea scop. Participantii care nu doresc sa primeasca mesaje promotionale, ca Newsletter, din partea SC Ramayana Cafes SRL, pot bifa pe spatele talonului primit acest lucru, iar ulterior au optiunea de a trimite o cerere scrisa, prin posta sau e-mail la info@ramayana.ro, solicitand renuntarea la acest serviciu.

REGULAMENT OFICIAL:

SECTIUNEA 1. ORGANIZATORUL SI REGULAMENTUL OFICIAL AL PROGRAMULUI
Acest program de fidelitate este organizat şi desfăşurat de SC RAMAYANA CAFES S.R.L.
Participanţii la Program sunt obligaţi să respecte termenii şi condiţiile Regulamentului Oficial, potrivit celor menţionate mai jos (denumit în continuare „Regulament Oficial”). Regulamentul Oficial va fi disponibil în mod gratuit pe site-ul www.ramayana.ro/vip pentru orice consultare ulterioara. Organizatorul îşi rezervă dreptul de a modifica sau schimba prezentul Regulament Oficial, urmând ca astfel de modificări să intre în vigoare numai după anunţul prealabil de prezentare a acestor modificări în mod public, pe site-ul www.ramayana.ro/vip

SECTIUNEA 2. DURATA PROGRAMULUI
Programul de fidelitate a fost lansat la data de 01 august 2011 şi are durată nedeterminată. Ramayana Cafe are dreptul să hotărască în orice moment încetarea programului. Inştiinţarea referitoare la încetarea programului va fi afişată pe siteul www.ramayana.ro/vip. Programul se va desfăşura în conformitate cu prevederile prezentului Regulament Oficial.

SECTIUNEA 3. CONDITII DE PARTICIPARE
Poate fi membru al programului de fidelitate orice persoană fizică care a împlinit 18 ani. La program se poate participa numai prin completarea şi semnarea formularului de înscriere. Prin completarea acestui formular, clienţii îşi exprimă acordul cu privire la participarea la Programul de fidelitate în condiţiile prevăzute în prezentul Regulament Oficial.
Participantul este obligat să completeze integral formularul de înscriere, cu date reale şi citeţ.
Participantul este, de asemenea, obligat să completeze toate câmpurile din formularul de înscriere. Aceste câmpuri sunt : Nume si prenume, Data nasterii, Adresa de corespondenta, Email, Semnatura.
Formularul de înscriere în program se completează şi se predă personalului Ramayana Cafe.
Formularul nesemnat sau conţinând date incomplete nu este valid.

SECTIUNEA 4. MECANISMUL PROGRAMULUI
La baza programului de fidelitate se află cardul VIP Ramayana destinat clienţilor Ramayana Cafe. Falsificarea acestui card se pedepseşte conform legilor în vigoare. Cardul VIP este nominal si nu este transmisibil. In momentul prezentarii cardului VIP, personalul Ramayana are libertatea de a solicita anumite informaţii pentru a stabili identitatea clientului.
Dupa completarea formularului de inscriere in Programul de fidelitate, clientii vor primi, prin intermediul serviciilor Postei Romane, la adresa de corespondenta specificata, Cardul VIP personalizat.

SECTIUNEA 5. FOLOSIREA SI BENEFICIILE CARDULUI VIP RAMAYANA
In calitate de posesor de Card VIP Ramayana, veti beneficia de urmatoarele avantaje:

 • Mai mult, cu mai putin - 10% reducere la orice nota de plata.
 • O zi de nastere cu adevarat speciala! - Un gift-voucher sau o oferta personalizata pentru ziua de nastere.
 • Loc garantat la Ramayana - Prioritate in obtinerea unei rezervari.
 • Afli primul despre ofertele dedicate VIP - Un newsletter personalizat cu oferte dedicate strict Ramayana VIP.

Reducerile oferite prin Programul de Fidelitate nu se vor cumula cu alte reduceri si promotii existente. Pentru putea beneficia de avantajele date de cardul VIP Ramayana, clientul va trebui să anunţe inainte de achitarea notei că este posesor de card VIP Ramayana si sa il prezinte personalului Ramayana Cafe.

SECTIUNEA 6. PROTECTIA DATELOR PERSONALE
S.C. RAMAYANA CAFES S.R.L., in calitate de operator autorizat (inregistrat la ANPDCP cu nr. 17574), prelucreaza datele cu caracter personal furnizate la momentul trimiterii de declaratii, in scopuri de reclama si publicitate.
Conform legii 677/2001, participantii au dreptul de acces gratuit la datele personale colectate sau prelucrate de Organizator, printr-o cerere scrisa, datata si semnata, adresata S.C. RAMAYANA CAFES S.R.L. la adresa de mail info@ramayana.ro sau la adresa postala: Str. Baldovin Parcalabul No. 11 010844, Bucuresti. Participantii au, de asemenea, dreptul de interventie asupra datelor putand, dupa caz, solicita rectificarea, actualizarea, blocarea sau stergerea datelor a caror prelucrare nu este conforma legii 677/2001, in special a datelor incomplete sau inexacte. In conditiile de mai sus participantii pot, totodata, solicita transformarea in date anonime a datelor a caror prelucrare nu este conforma legii, avand dreptul de a se opune in orice moment, din motive intemeiate si legitime legate de situatia particulara, ca datele care ii vizeaza sa faca obiectul unei prelucrari, cu exceptia cazurilor in care exista dispozitii legale contrare.
De asemenea, participatii au dreptul de a se opune in orice moment, in mod gratuit si fara nici o justificare, ca datele care ii vizeaza sa fie prelucrate in scop de marketing direct, sau sa fie dezvaluite unor terti intr-un asemenea scop.
Participantii care nu doresc sa primeasca mesaje promotionale, ca Newsletter, din partea SC Ramayana Cafes SRL, pot bifa pe spatele talonului primit acest lucru, iar ulterior au optiunea de a trimite o cerere scrisa, prin posta sau e-mail la info@ramayana.ro, solicitand renuntarea la acest serviciu.

BENEFICIILE CARDULUI VIP

In calitate de posesor de Card VIP Ramayana, veti beneficia de urmatoarele avantaje:

 • 5-15% reducere la orice nota de plata
 • Un gift-voucher sau o oferta personalizata pentru ziua de nastere
 • Prioritate in obtinerea unei rezervari
 • Un newsletter personalizat cu oferte dedicate strict Ramayana VIP
Strada Baldovin Parcalabul Nr. 11, Sector 1, 010844 Bucuresti     0788.595.595
© 2024 Ramayana Cafes SRL. Toate drepturile rezervate. - TERMENI SI CONDITII - REGULAMENTUL VIP CARD - LINKURI