Toate locatiile Ramayana Oferte exclusive si noutati prin email
 

Ramayana Cafe & Restaurant este o un restaurant ceainarie cu specific indian ce-si intampina clientii cu un meniu variat, atat cu preparate indiene, cat si internationale. In plus, iti punem la dispozitie o selectie unica de ceaiuri, narghilele si bauturi, pe care sa le servesti intr-o atmosfera relaxanta si linistita. Ne poti trece pragul la orice ora si sta oricat de mult, fiindca este deschis pana tarziu si servim inculsiv mancare pana la inchidere.

Preparatele noastre sunt gatite numai din ingredientele de cea mai buna calitate, cele mai multe dintre ele provenite de la producatori locali. Deserturile sunt, de asemenea, mereu proaspete si realizate manual folosind doar ingrediente naturale. In meniul de noapte poti gasi platouri cu multe mini-gustari sau sandwichuri, perfecte pentru a fi impartite si savurate impreuna cu prietenii, dar si supe daca vrei ceva mai usor.

Ne mandrim cu o selectie unica de peste 70 de ceaiuri, majoritatea importate direct de noi din tari indepartate. Un ceai la Ramayana este o experienta in sine, fiind servit in ceainice mari din portelan, impreuna cu miere naturala si fursecuri de ceai preparate cu grija in bucataria proprie. Ice Tea-ul este deasemenea preparat zilnic din ceaiurile noastre, dupa retete proprii, si este in consecinta un produs extrem de apreciat.

Ramayana Cafe & Restaurant este unul din putinele localuri de pe Valea Prahovei unde poti fuma o narghilea de calitate superioara. Iti punem la dispozitie multe arome diferite cu apa, cu lapte sau cu vin.

Pe langa decorul oriental si decoratiunile bogate, muzica intregeste atmosfera, fiind extrem de diversa si atent selectionata.

Echipa Ramayana, mereu draguta si cu zambetul pe buze, iti poate oferi sugestii legate de numeroasele produse delicioase, specifice cafenelei. In plus, sistemul de waiter caller iti garanteaza o servire prompta.

Meniu
Rezervati-va o masa

Bulevardul Carol I, nr 19, Sinaia, PH     0747.178.323
© 2024 Ramayana Sinaia SRL. Toate drepturile rezervate. - TERMENI SI CONDITII - REGULAMENTUL VIP CARD